Jo17-2 kampioen - Vorstenbossche Boys

Jo17-2 kampioen

3 juni 2018 13:30


31-mei 2018

Jo17-2 wordt kampioen in en tegen DVG

Op donderdag 31 mei zou het kampioenschap van de jo17-2 een feit moeten worden. Nadat ze afgelopen zaterdag gewonnen hadden volstond een gelijk spel. Echter daarop wilde je Jo17-2 niet op wagen en ze wilden gewoon de wedstrijd winnend afsluiten en daardoor ongeslagen kampioen worden.  Deze donderdag vertrokken ze extra vroeg zodat ze lekker op tijd en rustig in Liempde aankwamen. Vele supporters waren komen opdagen en die supporterde de jongen goed aan. De wedstrijd ging gelijk op. Echter de Vorstenbossche boys hadden meer het initiatief. Echter goals vielen er nog niet. Maar het bleef ook goed oppassen voor de tegenstoot van DVG, maar de verdediging stond vandaag goed.

Het was bijna rust en het leek op een 0-0 ruststand uit te draaien. Toch kreeg Vorstenbosch nog een heel klein kansje met een uiterste voet beweging kon Cas vd Velden de bal tergend langzaam naast de keeper spelen. De bal belandde op binnenkant paal, maar de verdediger kon deze bal niet op tijd wegtrappen en ging dus over de lijn. DIt was het juiste moment om te scoren zo net voor rust en moest wat meer rust brengen bij de jo17-2.

Na de rust bleef het wedstrijd beeld hetzelfde. Echter op een 1-0 stand was Sil van Bakel gepasseerd , maar door goed opletten van de verdedigers werd deze nog voor de lijn weggehaald. Echt goed teamwork was het vandaag. De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door een 2de goal van de jo17-2. Deze werd gescoord door Wessel van Heertum. Nog enkele minuten te spelen en de spelers op de bank konden niet meer wachten om feest te vieren. Daar was dan uiteindelijk het eindsignaal en kon er gefeest worden. Nog even de trainers en leiders een waterdouche geven en dan op weg naar Vorstenbosch.

In de kantine werden de jongens en trainer leiders gefeliciteerd met het kampioenschap. Na het uitreiken van het standaardje door de jeugdvoorzitter nam Hans van de Velden van aannemingsbedrijf van der Velden als shirtsponsor het  woord en gaf een kleine presentje aan de jongens. De supporters club hebben de jongens ook gefeliciteerd en daarbij een enveloppe met bonnen gegeven.

Jo17-2 hartelijk gefeliciteerd met het kampioenschap jullie hebben het verdiend
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!