Periode titel jeugdafdeling

12 december 2021 12:00


Op zaterdag 11 september zijn weer de eerst competitiewedstrijden gespeeld. Daardoor start ook de interne periode titel.

Welke wedstrijden tellen mee?
Dat zijn voor de jeugd onder 19 t/m jeugd onder 15 alle competitie wedstrijden tot aan de winterstop
Voor jeugd onder 13 t/m jeugd onder 7 tellen alle competitie wedstrijden van fase 1 en fase 2

Wie is uiteindelijk de periode titel winnaar?
Het team dat het beste gemiddelde punten saldo heeft wint de periode titel. Mochten er meerdere teams gelijk aantal gemiddelde punten hebben, telt het doelsaldo (aantal goals voor minus goals tegen). Als dat ook gelijk is dan kijken wie de meeste doelpunten heeft gemaakt in deze wedstrijden.

iedereen in de eerst plaats veel plezier en hoe meer je scoort dus aanvalt hoe meer je zult gaan winnen.

Periode titel najaar

Vorstenbossche Boys jo9-1 wint de periodetitel in het najaar

Beide stonden Bovenaan met evenveel punten maar met een beter doelsaldo ging de jo9-1 vandaag voor hun laatste wedstrijd. Jo12-1 die de andere nog overgebleven concurrent was mocht helaas niet voetballen ivm corona. Voor de jo9-1 was het dus belangrijk dat er vandaag geen punten verspeeld worden. En dat begrijpen de jongens van de jo9-1 heel goed zo fanatiek als ze zijn. De overwinning werd mee naar huis genomen en om de periode titel nog een beetje glans te geven deze ze dit met 16-0. Thuis bij aankomt op het sportpark werd er flink getoeterd zodat iedereen kon weten wat ze hadden gedaan en dat er een kampioen binnen de gelederen was(periode kampioen dan wel te verstaan.. In het voorjaar zullen we jullie hiervoor feliciteren vanuit de vorstenbossche Boys.  De jo12-1 was dus uiteindelijk 2de geworden en jo8-2 is 3der geworden. Zelf wonnen ze hun wedstrijd met 8-6 en de jo13-1 verloor hun wedstrijd. Door het resultaat van de jo13-1 is ook de jo10-1 nog boven de jo13-1

Jo9-1 hartelijk gefeliciteerd met het behalen van de Interne Periode Titel

Op de voorpagina van de website kun je de stand iedere week zien staan onder periode stand jeugd.

Knipsel.PNG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!