HEKTRACON nieuwe shirtsponsor jo7-1 & jo7-2

31 oktober 2021 21:00


30 oktober

hecktaracon.PNG nieuwe shirtsponsor Vorstenbossche boys Jo7-1 en Jo7-2

Op zaterdag 30 oktober werden de shirtjes gesponsord door Hektracon, dan officieel overhandigd aan de jo7-1 en jo7-2. Martijn en Suzanne Kouwenberg vinden het een  hele eer om deze jongens en meiden, waarin ook zoon Lars speelt te mogen sponsoren in de vorm van shirtjes.

Hektracon is in 2005 opgericht door Martijn Kouwenberg en is gevestigd aan de Vlagheideweg 2 in Vorstenbosch. Martijn wilde iets doen waar hij zijn creativiteit in kwijt kon. Martijn wilde maken, hij wilde bouwen. Daarom stapte hij de constructiewereld binnen. Hektracon heeft zich gespecialiseerd in stalen trappen, balustrades, hekwerken, leuningen en complexe trap/bouw constructies.

Hektracon is een creatief en nuchter bedrijf dat u van A t/m Z kan ondersteunen bij het realiseren van oplossing in staal. Dit kunnen ze doen omdat ze zelf engineeren, produceren en monteren.

Dus WORT HET STAAL? DAN WORDT HET HEKTRACON volgens Martijn en Suzanne.

Martijn en Suzanne namens de jo7-1, jo7-2 en het Jeugdbestuur hartelijk bedankt voor het sponsoren van de wedstrijdshirts. En de shirts zullen dan ook de komende jaren met trots gedragen worden door deze jongens en meiden van de Vorstenbossche Boys

DSC04134-2.jpg

DSC04128-2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!