SMOOK & Van Heeswijk shirtsponsor jo8-1 & jo8-2

31 oktober 2021 21:00


30 oktober

smook_wit.png   &    schoenmakerij_heeswijk.GIF   shirtsponsor Vorstenbossche Boys jo8-1 en jo8-2.

Nadat Smook en Schoenmakerij van Heeswijk vorig jaar al de shirtjes hebben gegeven moest er nog een moment gekozen worden voor de officiële overdracht. Door het drukke programma van beide bedrijven en het programma van Vorstebossche boys jo8-1 en jo8-2 was nu dan pas daar het moment.

Eigenaren Mike en Linda, Ton en Els Heeswijk vinden het kei skon dat ze van deze teams shirtsponsor zijn. Zeker omdat zowel de zoon Fez van Mark en beide zonen Sam en Luca van Mike en Linda in deze teams voetballen. Voor Ton en Els zijn dit de kleinzonen waar zijj enorm trots op zijn.

Smook is een BBQ restaurant, gelegen aan de Heuvel 4 in Vorstenbosch. In 2018 zijn Mike en Linda van Heeswijk dit restaurant begonnen waar je culinaire BBQ gerechten kunt eten, maar ook voor een lekker soepje, sparerib of een heerlijk kippetje met een echte BBQ smaak moet je hier zijn. Het restaurant heeft een warme robuuste uitstraling. Samen met en de lekkerste bieren, wijnen cocktails en koffie maakt dit de beste combinatie voor een heerlijks tijd in Smook.

Schoenmakerij Van Heeswijk is er sinds 1992, gevestigd aan de marktstraat 47a in Uden, nadat Ton en Els van Heeswijk de kans kregen om de onderneming op eigen naam voort te zetten. Schoenmakerij van Heeswijk is in bijna 30 jaar uitgegroeid tot een begrip in Uden en omstreken.

Alle voorkomende reparaties aan schoenen worden met vakmanschap uitgevoerd. Hakken repareren en vernieuwen, onderwerk en zolen kunnen volledig vervangen worden. Behalve schoenherstel biedt Schoenmakerij van Heeswijk ook sleutelservice, naamplaatjes, onderhoudsproducten en lederwaren aan. Lederwaren in het breedste zin van het woord. Prachtige schorten , placemats en beugels zijn slechts een greep uit het handgemaakte assortiment lederwaren.

Als u blij bent met uw schoenen, maar ze hebben een update nodig maak dan een afspraak bij schoenmakerij van Heeswijk. Zij maken met plezier uw schoenen weer tot favoriet

Linda, Mike, Ton en Els namens de jo8-1, jo8-2 en het Jeugdbestuur hartelijk bedankt voor het sponsoren van de wedstrijdshirts. En de shirts zullen dan ook de komende jaren met trots gedragen worden door deze jongens en meiden van de Vorstenbossche Boys.

DSC04122-2.jpg

DSC04119-2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!