Dennis Meier ook in het nieuwe seizoen hoofdtrainer! - Vorstenbossche Boys

Dennis Meier ook in het nieuwe seizoen hoofdtrainer!

22 december 2021 11:45


22-12-2021

DENNIS MEIER VERLENGT BIJ VORSTENBOSSCHE BOYS.

Vorstenbosch – 22 december 2021. Ook in het seizoen 2022-2023 zal Dennis Meier hoofdtrainer zijn bij de Vorstenbossche Boys. De 48-jarige oefenmeester uit Schijndel gaat daarmee aan zijn vierde seizoen beginnen bij de dorpsclub, welke uitkomt in de 4e klasse H. Momenteel bezetten de Boys na 9 gespeelde wedstrijden een derde plaats op de ranglijst.

Zowel het enthousiasme en het positivisme waarmee Dennis de rol als hoofdtrainer op zich neemt, alsmede de algemene goede opbouw en stijgende lijn van de gehele selectie, hebben beide partijen doen besluiten het contract wederom met een jaar te verlengen!

De fundering voor een ruime en kwalitatief goede selectie is gelegd en ook de geleidelijke toestroom vanuit de jeugdafdeling biedt vertrouwen voor de komende jaren. Daar waar voorheen de doelstelling was om “een stabiele 4e-klasser” te blijven, wordt op dit moment verder vooruit gekeken en durft men de lat weer een stukje hoger te leggen middels het behalen van een periodetitel als doelstelling.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!