Vierde elftal in het nieuw gestoken door Hanenberg Industriële Bouw BV - Vorstenbossche Boys

Vierde elftal in het nieuw gestoken door Hanenberg Industriële Bouw BV

3 oktober 2022 12:15


03-10-2022

HANENBERG INDUSTRIËLE BOUW SPONSORT TENUES EN TASSEN VORSTENBOSSCHE BOYS 4.

Vorstenbosch - Sinds dit seizoen is de senioren-afdeling van de Vorstenbossche Boys een nieuw team rijker. Om dit elftal op de zondag netjes voor de dag te laten komen, moest er dus ook op zoek gegaan worden naar een kledingsponsor en gelukkig werd deze al snel gevonden: Hanenberg Industriële Bouw BV.

De meeste mensen zullen het logo op de shirts en tassen nog wel “herkennen” van het oorspronkelijk uit Nistelrode afkomstige familiebedrijf Hanenberg Wegenbouw BV welke André in 1968 gestart  is en eind 2019 geheel aan zijn zoon John overgedragen heeft.

Daarom zal onder het logo alleen de naam “Hanenberg” prijken als korte en krachtige verwijzing naar de twee zusterbedrijven.

“We hebben een persoonlijke band met een paar mensen bij de Vorstenbossche Boys en wanneer we de vereniging hiermee vooruit kunnen helpen dan is dat toch zeer fijn en leuk voor hen”, aldus directeur André van den Hanenberg. “Ook is mijn vrouw Sjaan (Kanters) geboren en getogen te Vorstenbosch.”

“Einde van dit jaar gaan we met beide bedrijven verhuizen van Oss naar Uden” vertelt André: “Een nieuw hoofdstuk voor ons en daarom past het ook wel mooi bij de start van het nieuwe team Vorstenbossche Boys 4: Een sportieve, gezonde en succesvolle toekomst!”

Leuke bijkomstigheid overigens is het feit dat een 30 jaar geleden door Hanenberg Wegenbouw geschonken prieeltje bij voltooiing van het centrumplan Nistelrode onlangs door een fanatiek groepje Nistelrodese vrijwilligers geheel opgeknapt is en teruggeplaatst voor het oude gemeentehuis. Derhalve een mooie locatie voor de teamfoto!

2_okt_2022_28.jpg

2_okt_2022_32.jpg

2_okt_2022_35.jpg

IMG_9384.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!