Nieuwe shirts en polo's voor de Jo19-1 - Vorstenbossche Boys

Nieuwe shirts en polo's voor de Jo19-1

13 februari 2023 12:15


13-02-2023

Nieuwe wedstrijd shirts en polo’s voor de Vorstenbossche Boys JO19-1

Vorstenbosch 11-2-2023, Orinso uit Veghel en Timmershoeve uit Vorstenbosch hebben de JO19-1 voorzien van nieuwe wedstrijd shirts en polo’s.

Jos van Houtum sponsorde al voor de 1ste keer shirts toen zijn zoon Gijs nog in de F1 speelde. Ook nu speelt Gijs nog steeds bij de Boys. De vorige shirts waren immiddels aan de kleine kant. Toen Jos opnieuw gevraagd werd om te sponsoren was hij meteen akkoord. Orinso is een internationaal bedrijf dat in Nederland, België,  Frankrijk en Duitsland opereert. Orinso staat voor Organic Industrial Solutions en is de expert in biomassa en het verwerken van alle organische ongevaarlijke reststromen.

https://orinso.com/

Jos van Houtum sponsort samen met Dirk en Heidi Timmers van Timmershoeve de kantine polo’s.

Dirk is zelf leider van het team en zijn zoon Douwe keept bij het elftal. De derde helft is altijd gezellig bij de Vorstenbossche boys en dan staan ze voor en na de wedstrijd er weer mooi op!

Bij de Timmershoeve kunt u reserveren voor groepsaccommodaties en lodges.

https://timmershoeve.nl/

Na de officiële overhandiging van de nieuwe shirts en polo’s, bloemen, dankwoordje en de foto’s gingen de spelers en leiders beginnen aan de wedsstrijd. Helaas brachten de nieuwe shirts geen geluk en werd de thuiswedstrijd tegen BMC verloren met 1-3.

Jos, Dirk en Heidi,

Nogmaals bedankt namens de Vorstenbossche Boys!

DSC02681-2jpg.jpgDSC02689-2.jpgDSC02685-2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!