Dennis Meier stopt per direct als hoofdtrainer bij Vorstenbossche Boys. - Vorstenbossche Boys

Dennis Meier stopt per direct als hoofdtrainer bij Vorstenbossche Boys.

13 juni 2023 12:30


13-6-2023

Hoofdtrainer Dennis Meier stopt per direct bij Vorstenbossche Boys.

Dit besluit is afgelopen maandagavond door Dennis in een gesprek ter voorbereiding op het nieuwe seizoen aangegeven.

Na de knappe rechtstreekse handhaving in de 3e klasse-E op de laatste speeldag heeft Dennis enkele zaken uit de afgelopen periode de revue laten passeren en is tot de conclusie gekomen dat het voor de spelers en vereniging het beste is dat er een “nieuw en fris” gezicht voor de groep komt te staan.

Ondanks dat afgelopen najaar de afspraak gemaakt was om de samenwerking nog een seizoen te verlengen, vindt Dennis dit nu toch het juiste moment om in goede harmonie de wegen te scheiden:

“Er is de afgelopen jaren een zeer ruime, jeugdige en talentvolle selectie neergezet waarmee de vereniging nog jaren vooruit kan. Het 1e elftal heeft in hun debuutjaar in de derde klasse de nodige ervaring opgedaan en kan de toekomst hier in positief tegemoet zien. Wel moeten we waken dat de verdere ontwikkeling van spelers niet blokkeert, de samenwerking goed blijft verlopen en ze uitdagingen blijven behouden. Daarom is nu het juiste moment voor een wisseling van trainer.

Het groepsbelang gaat voor het individu. Iets waarvoor ik me altijd sterk heb gemaakt en ingezet.”

Een weloverwogen en moedig besluit welke Vorstenbossche Boys respecteert en dankbaar is voor 4 fijne en mooie seizoenen samenwerking met als absoluut hoogtepunt het kampioenschap van het eerste in 2022.

Door deze ontwikkeling is de vacature van hoofdtrainer nu plotseling vacant geworden.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via: secretariaat@vorstenbosscheboys.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!