Nieuwe wedstrijdtenues en polo's voor Heren 1 & 2 ! - Vorstenbossche Boys

Nieuwe wedstrijdtenues en polo's voor Heren 1 & 2 !

16 oktober 2023 11:30


16-10-2023

Van der Linden Veghel en Ad Donkers Machinaal Timmerbedrijf BV verlengen hoofdsponsorschap Vorstenbossche Boys!

Vorstenbosch - 15 oktober 2023.

 

Ad Donkers Machinaal Timmerbedrijf BV en Van Der Linden Veghel (handel en transport in organische restpartijen) hebben het 1e en het 2e elftal van de Vorstenbossche Boys wederom voorzien van nieuwe wedstrijdkleding en polo’s.

Het betreft een voortzetting van de bestaande sponsoring waarbij in de afgelopen jaren toch wel enkele, voor de vereniging, historische gebeurtenissen samen beleefd werden: zo werd door het eerste elftal in 2022 het kampioenschap in de 4e klasse behaald en wist men zich afgelopen seizoen in het debuutjaar in de 3e klasse op miraculeuze wijze te handhaven op de allerlaatste speeldag!

Los van het hoofdsponsorschap sinds 2018 zijn beide bedrijven reeds decennia lang zeer trouwe sponsoren!

Toen in 1991 gestart werd met reclameborden was Ad Donkers Machinaal Timmerbedrijf BV de allereerste bordsponsor en daarna zijn vele jeugdteams alsmede ook seniorenteams voorzien van wedstrijd-outfits. Ook de huidige bar in de sportkantine is destijds volledig gesponsord door het Vorstenbossche familiebedrijf.

Van der Linden Veghel is als shirt- en bordsponsor betrokken bij de voetbalvereniging sinds 1996 toen “destijds nog kleine neef” Frans bij de pupillen begon te voetballen. Sindsdien is men de club altijd trouw gebleven en werden diverse jeugdteams reeds voorzien van wedstrijd-shirts.

Nogmaals dank namens de vereniging en selectie aan de familie Donkers en familie Van der Linden en we vertrouwen weer op een sportief succesvolle en plezierige samenwerking!


DSC03760-1.jpg


DSC03751-1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!